bono.dk- Logo - Anmeldelser

bono.dk
Anmeldelser:

136 anmeldelser i de sidste 12 måneder261 anmeldelser i alt  

4,82
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

31. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt gik godt med at bestille Helsekost produkter, let at overskue og fin hjemmeside og gode beskrivelser af de diverse produkter. Man føler sig tryg ved at bestille varer hos bono. Flot gestus med en varegave, kvik leverance og fin kundeservice. Vi ses en anden gang. BP Denmark. 👍🙂 Et stort ønske om i vil forhandle natrol serien, fantastiske produkter der duer til deres gøremål i kroppen, så var man fri for at benytte andre hjemmesider, så alt var samlet hos jer med den kvikke leverance i tilbyder og flot og sikkert i emballager ens købte varer. Håber i vil tænke over natrol mærket, mange faste kunder vil få, for folk kender produkterne godt og ved de gør godt for hele legemet. 👋👋🤝👩‍🦰🌞

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Produkterne jeg købte er perfekte, men leveringen med GLS var mildest talt ikke ok. GLS påstod de havde forsøgt at levere på min adresse, men at der ikke var nogen hjemme. DET PASSER IKKE da vi var hjemme HELE dagen og der er en lang grusvej fra hovedvejen til vores hus, så vi kan nemt se hvem der kommer. Jeg anbefaler at Bono i fremtiden vil benytte en anden transportør. Det er ikke kun leverancer fra Bono, GLS ikke vil levere på vores adresse. Mvh John Bech Olsen
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for bono.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
(118)
(15)
Nulstil
27. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg skal hente det jeg har bestilt idag og tænker det er fint. Processen har været fin indtil videre
Anmeld en anmeldelse
ZR
ZANETA R.
COPENHAGEN
25. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ekstraordinær service , kunden er informeret om hver fase af forsendelsen, forsendelse uden forsinkelser ....tillykke, fortsæt med det 👍🫶😀
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode priser, hurtig levering ingen problemer.
Anmeld en anmeldelse
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode produkter,hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
4. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
31. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt gik godt med at bestille Helsekost produkter, let at overskue og fin hjemmeside og gode beskrivelser af de diverse produkter. Man føler sig tryg ved at bestille varer hos bono. Flot gestus med en varegave, kvik leverance og fin kundeservice. Vi ses en anden gang. BP Denmark. 👍🙂 Et stort ønske om i vil forhandle natrol serien, fantastiske produkter der duer til deres gøremål i kroppen, så var man fri for at benytte andre hjemmesider, så alt var samlet hos jer med den kvikke leverance i tilbyder og flot og sikkert i emballager ens købte varer. Håber i vil tænke over natrol mærket, mange faste kunder vil få, for folk kender produkterne godt og ved de gør godt for hele legemet. 👋👋🤝👩‍🦰🌞
Anmeld en anmeldelse
22. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
The product seems good - a good price for the exact vitamins and supplements I needed. The delivery was a bit confusing in that I received emails from a delivery company who referred to a different sender than Bono, and then Bono itself which was quite clear. It was also a bit slower than I had expected as it says 1-3 days. It is not a problem as it's not sent within Denmark. Due to being able to provide what I need I will use them again.
Anmeld en anmeldelse
24. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Gode produkter, nem levering

Gode produkter, rimelig pris og levering som lovet. NOW produkter er næsten eksklusiv for Bono. Og var derfor villig til at prøve butikken. Positiv oplevelse. En mulig forbedring er at kassen varerne pakkes i er mere lukket. Da jeg hentede min pakke var låget i papkassen let åbnet. Varerne var ok så derfor ingen reklamation
Anmeld en anmeldelse
13. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig venlig og professionelt forløb. Med stort udvalg af mit favorit mærke NOW. Kunne ønske, at pygnogenol, citrusflanovoider, samt PEA også var en del af sortimentet. Venlig hilsen Sussan
Anmeld en anmeldelse
5. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Stabil handel hvor bestilling sendes hurtigt med god besked om forsendelse hele vejen frem til modtagelse.
Anmeld en anmeldelse
21. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fin service og hurtig leverance

Havde læst de blandede anmeldelser, men prøvede alligevel. Og alt gik helt efter bogen. Tre dage efter bestilling modtog jeg mine varer og undervejs havde jeg kontakt med kundeservice og modtog hurtigt svar på mine spørgsmål. Så jeg handler gerne igen på Bono.
Anmeld en anmeldelse
23. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Meget tilfreds

Hurtig levering med GLS (indenfor EU) af de bestilt produkter. Eneste forslag er, at Bono kunne forbedre "unboxing" oplevelsen: vedlagt en brochure om produkterne, vedlæg en rabatkode til næste køb, lidt bedre indpakning af selve produkterne etc.
Anmeld en anmeldelse
31. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fuld tilfredshed. Hurtig levering.

Meget positiv og overrasket. Alt gik over forventning. Jeg modtog den bestilte vare og gave. Jeg bestilte varen fredag aften og modtog min vare tirsdag eftermiddag fra Holland. Jeg handler helt sikkert hos Bono igen.
Anmeld en anmeldelse
23. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering og gode priser på produkter der ellers er svære at finde i dk. Nogle er dog udsolgt meget længe. Men handler her ofte.
Anmeld en anmeldelse
6. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Rigtig god side at handle på . Billig og hurtig levering som kunne følges via gls app. Gratis gave og fri fragt til døren . ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeld en anmeldelse
17. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Lyn hurtig levering og effektive produkter indenfor kosttilskud, som jeg hovedsaglig køber via denne side. Kan varmt anbefales
Anmeld en anmeldelse
21. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Skeptisk, men overrasket positivt

Lidt skeptisk med afsenderadresse i Holland, men 4 dage senere var min bestilling ved døren og pengene ikke trukket før da.
Anmeld en anmeldelse
15. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Super fin hjemmeside hurtig lev. Fra firma i Holland benyt dem de har mange fine ting til gode priser 😀😀😀
Anmeld en anmeldelse
15. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget informative og serviceminded! Svarer hurtigt tilbage på mails. Gode produkter. Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Nem bestilling, Hurtig levering og produkter som forventet
Anmeld en anmeldelse