bono.dk- Logo - Anmeldelser

bono.dk
Anmeldelser:

153 anmeldelser i de sidste 12 måneder261 anmeldelser i alt  

4,82
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

31. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt gik godt med at bestille Helsekost produkter, let at overskue og fin hjemmeside og gode beskrivelser af de diverse produkter. Man føler sig tryg ved at bestille varer hos bono. Flot gestus med en varegave, kvik leverance og fin kundeservice. Vi ses en anden gang. BP Denmark. 👍🙂 Et stort ønske om i vil forhandle natrol serien, fantastiske produkter der duer til deres gøremål i kroppen, så var man fri for at benytte andre hjemmesider, så alt var samlet hos jer med den kvikke leverance i tilbyder og flot og sikkert i emballager ens købte varer. Håber i vil tænke over natrol mærket, mange faste kunder vil få, for folk kender produkterne godt og ved de gør godt for hele legemet. 👋👋🤝👩‍🦰🌞

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Produkterne jeg købte er perfekte, men leveringen med GLS var mildest talt ikke ok. GLS påstod de havde forsøgt at levere på min adresse, men at der ikke var nogen hjemme. DET PASSER IKKE da vi var hjemme HELE dagen og der er en lang grusvej fra hovedvejen til vores hus, så vi kan nemt se hvem der kommer. Jeg anbefaler at Bono i fremtiden vil benytte en anden transportør. Det er ikke kun leverancer fra Bono, GLS ikke vil levere på vores adresse. Mvh John Bech Olsen
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for bono.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
ZR
ZANETA R.
COPENHAGEN
25. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ekstraordinær service , kunden er informeret om hver fase af forsendelsen, forsendelse uden forsinkelser ....tillykke, fortsæt med det 👍🫶😀
Anmeld en anmeldelse
27. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg skal hente det jeg har bestilt idag og tænker det er fint. Processen har været fin indtil videre
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode priser, hurtig levering ingen problemer.
Anmeld en anmeldelse
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode produkter,hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
4. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
24. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Gode produkter, nem levering

Gode produkter, rimelig pris og levering som lovet. NOW produkter er næsten eksklusiv for Bono. Og var derfor villig til at prøve butikken. Positiv oplevelse. En mulig forbedring er at kassen varerne pakkes i er mere lukket. Da jeg hentede min pakke var låget i papkassen let åbnet. Varerne var ok så derfor ingen reklamation
Anmeld en anmeldelse
31. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Virkelig tilfreds med alt. Super service, mega hurtig levering. God pris. Alt i alt 5 STJERNE.
Anmeld en anmeldelse
19. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

God personlig service

God personlig service, stort udvalg af kvalitetsvarer og hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
5. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Fuldt tilfreds med alt

Fuldt tilfreds med varerne og leverancen, samt information og pris
Anmeld en anmeldelse
27. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
jeg har ikke fået gaven ved bestilling som lovet , ellers tak
Anmeld en anmeldelse
29. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt fungerede helt efter forventning, så tak for jer!
Anmeld en anmeldelse
23. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt fint, ingen problemer, tak for hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
15. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt blev leveret perfekt.
Anmeld en anmeldelse
19. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
14. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
AU
Anni U.
Rønne, Danmark
10. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
alt er tip top
Anmeld en anmeldelse
30. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
hurtig
Anmeld en anmeldelse
17. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
9. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse