koro-shop.dk- Logo - Anmeldelser

koro-shop.dk
Anmeldelser:

311 anmeldelser i de sidste 12 måneder326 anmeldelser i alt  

4,62
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter, som man bare får lyst til at købe og smage 😍 Af de produkter som jeg har købt, er jeg især MEGET begejstret for de bitte små frysetørrede æblestykker, som jeg kan se mange anvendelsesmuligheder for og som der også står i beskrivelsen. Gode beskrivelser af produkterne, så man ved, hvad der er i dem og hvordan de er behandlet 👍 Jeg synes, at varerne kommer rimeligt hurtigt og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos KoRo 🥰

Mest relevante negative anmeldelse

30. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
They confirmed shipment but a week went and I started to claim after it. 3 days after request they blamed on a technical issue and that for that reason cannot track my shipment. They told me to aesit s week more, maybe the parcel will pop up and then if not to contact them again to discuss return of payment or new shipment. Really lousy customer service, and if technical issues they should come out with it to all customers, therefore it is nor reliable what they say. It is not good service that customer must keep chasing, asking after shipment. A pity as they have some nice products, though often not available. I dont recommend after this experience with poor customer service.
MN
Marit N.
Sweden
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for koro-shop.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
29. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Måske vente med at spørge til ordre 11856460 - jeg venter stadigvæk besked på, at den er afsendt. - Ellers har jeg hidtil været fuldt ud tilfreds med mine køb hos Koro.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
2. aug. 2023
Hej, Tak for din besked. Jeg beklager mange gange at du oplever problemer med din bestilling hos KoRo. Jeg vil anbefale dig at kontakte vores kundeservice via support@koro-shop.dk, her står vi altid klar til at hjælpe dig.
21. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Great products / troublesome logistic

The products are great! But the logistic is troublesome at times. Long delivering times, arriving parcels with Only some of the products, products are ofte sold out.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
24. okt. 2023
Hey Hanne, thank you for your review. I'm very sorry to hear, that you have had a bad experience with our deliveries. We are currently working on improving our overall logistics and hope to implement the changes soon. Your feedback is valued highly. Best, the KoRo-team
29. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det har taget lang tid . Jeg har endnu ikke fået mine vare, de ligger stadigvæk i Tyskland. Hvor lang tid skal man vente?
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
3. nov. 2023
Hej, og tak for din besked. Jeg beklager mange gange, at du har måttet vente på din bestilling. Jeg håber, at den nu er kommet frem. Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice på support@koro-shop.dk. Mvh, KoRo-teamet
24. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
sørg for at have varene på lager. Hver gang jeg besøger jeres butik er der en eller flere varer der ikke er på lager.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
24. okt. 2023
Hej Allan, og tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at de varer, du ønskede, gentagne gange ikke var tilgængelige. Vi arbejder konstant på at forbedre vores logistik, herunder at have flere leverandører til samme produkt. Den slags ændringer sker dog ikke over natten. Jeg håber, at du trods alt er tilfreds med de produkter, du har bestilt. De bedste hilsener fra KoRo-teamet
5. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Pakken er returneret af postnord da den var i stykker. Vælg bedre indpakning eller bedre transport firma
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
10. nov. 2023
Hej, og tak for din besked. Jeg er meget ked af at høre, at din pakke blev beskadiget under transporten. Vi bestræber os på at levere vores produkter sikkert og i den bedste kvalitet. Desværre bliver pakker ikke altid behandlet med omhu under transporten. Det beklager vi meget. Til din information så kan du i øjeblikket vælge mellem mindst 3 forsendelsesudbydere. Jeg kan også se, at du endnu ikke har været i kontakt med vores kundeservice. Kontakt venligst support@koro-shop.dk, så vil vi gerne enten sende dig en erstatning eller refundere købsprisen. Mvh, KoRo-teamet
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Levere til tiden

Levere til tiden. Skulle have haft den i går og er ikke leveret endnu.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
17. aug. 2023
Hej, og tak for din besked. Jeg beklager mange gange, at du har måttet vente længe på din bestilling. Jeg håber, at den nu er kommet frem. Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice på support@koro-shop.dk. Mvh, KoRo-teamet.
28. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
To af poserne var nærmest smuller
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
3. nov. 2023
Hej Pelle, jeg beklager mange gange, at produkterne ikke ankom i perfekt tilstand. Du er velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam via support@koro-shop.dk. Mvh KoRo-teamet.
16. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Lang leveringstid.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
17. nov. 2023
Hej, og tak for din besked. Jeg beklager mange gange, at du har måttet vente længe på din bestilling. Jeg håber, at den nu er kommet frem? Vores forsendelsestider ligger som regel mellem 3 til 5 dage. Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice på support@koro-shop.dk. God weekend! Mvh, fra KoRo-teamet
25. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tkke levered.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
23. feb. 2024
Hej Johannes, og tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at vores kundeservice har kunnet hjælpe dig og har sendt en erstatning afsted. Vi undskylder for ulejligheden. Mvh, KoRo-teamet.
19. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
27. dec. 2023
Hey, thank you very much for your feedback. We would be very happy to receive a short written feedback next time. All the best from the KoRo team :)
24. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
18. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse