radbag.dk/Anmeldelser

: 33God

4,12

Anmeldelser for radbag.dk/

33 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

33 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


30. maj 2022
Hurtig levering og rigtig fine ting Bestilte to starin lys med stjernetegn på, hvor det ene klistermærker desværre sad lidt skævt så det måtte jeg pille af og rette selv, men ellers var de andre ting lige som de skulle være Øl krus med navn på er rigtig flot (står på glasset og er ikke et klistermærke) og sokker med billeder på er meget sjove :) Alt i alt er jeg rigtig tilfreds 😁👍
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


4. okt. 2022
Jeg er virkelig tilfreds med de produkter jeg bestilte virkelige fede personlige gaver man kan bestille. Jeres kundeservice er super flinke over mail. Men der hører rosen også op. man venter en hel dag med at få et svar. Og intet nummer at ringe på. Derudover kan radbag ikke svare på om ens bestilling er korrekt med hensyn til indgravering på de produkter man har bestilt da de har forladt jer og ligger hos en anden. Det er ikke helt godt nok. Jeres lange svartid og manglende hjælp ville kunne få mig til ikke at bestille hos jer igen da de for mig er vigtige når jeg vælger steder at bestille fra.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for radbag.dk/

Filter 
Sortering Nyeste først 
(17)
(5)
 Verificeret anmeldelse
for 12 dage siden
Printet er der og er sjovt!, men strømpen har en underlig stor form. Den passer ikke i den størrelse jeg havde valgt. Det er mere en fodboldstrømpe, så stor er den. Jeg havde forventet en Alm strømpe til en str. 43.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
23. nov. 2022
Dejlig oplevelse at handle der. God og hurtig service
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. nov. 2022
Skriv på dansk.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. nov. 2022
Hurtig ekspedition
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
31. okt. 2022
Hurtig levering og velfungerende helpline
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
22. okt. 2022
Utrolig God kvalitet Hurtig levering Mega blødt
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. okt. 2022
Lynhurtig levering og respons på mail. God kvalitet på både plakat og gavepapir. Det bragte stor lykke på festdagen ⭐️
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
15. okt. 2022
Hurtigt levering - Go pris
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
4. okt. 2022
Jeg er virkelig tilfreds med de produkter jeg bestilte virkelige fede personlige gaver man kan bestille. Jeres kundeservice er super flinke over mail. Men der hører rosen også op. man venter en hel dag med at få et svar. Og intet nummer at ringe på. Derudover kan radbag ikke svare på om ens bestilling er korrekt med hensyn til indgravering på de produkter man har bestilt da de har forladt jer og ligger hos en anden. Det er ikke helt godt nok. Jeres lange svartid og manglende hjælp ville kunne få mig til ikke at bestille hos jer igen da de for mig er vigtige når jeg vælger steder at bestille fra.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. jul. 2022
Super fine kopper og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. jul. 2022
Super flotte resultater med fotohgaverne og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
28. jun. 2022
det jeg har modtaget var i orden.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
14. jun. 2022
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Radbag. Jeg læste en del anmeldelser, inden jeg købte, men ud fra min mening kan man godt tage de dårlige med et Gran salt. For jeg er en yderst tilfreds kunde.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. jun. 2022
Skønne produkter og hurtig levering på trods af, at det var personaliserede produkter.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
9. jun. 2022
Sjov og vellignende produkt. Billedet var godt lavet, men kvaliteten af sokkerne er virkelig dårlige. Efter blot et par timer var det helt fnulret og ser allerede meget brugte ud efter kun at have været brugt en enkelt gang.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
8. jun. 2022
Havde bestilt to temperaturfølsomme krus. Jeg havde lidt besvær med at uploade et af billederne, så jeg var spændt på resultatet. De er begge blevet rigtig fine, så kan kun anbefale. Jeg vil helt sikkert bestille fra Radbag igen.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
6. jun. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
3. jun. 2022
Unikke og spændende produkter og hurtig leverance tid. Minde godt var at en del produkter var udsolgt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
19. maj 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
7. maj 2022
Lynhurtig levering af et produkt i høj kvalitet - absolut ingen klager herfra
Anmeld en anmeldelse