radbag.dk/Anmeldelser

: 33God

4,12

Anmeldelser for radbag.dk/

33 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

33 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


30. maj 2022
Hurtig levering og rigtig fine ting Bestilte to starin lys med stjernetegn på, hvor det ene klistermærker desværre sad lidt skævt så det måtte jeg pille af og rette selv, men ellers var de andre ting lige som de skulle være Øl krus med navn på er rigtig flot (står på glasset og er ikke et klistermærke) og sokker med billeder på er meget sjove :) Alt i alt er jeg rigtig tilfreds 😁👍
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


4. okt. 2022
Jeg er virkelig tilfreds med de produkter jeg bestilte virkelige fede personlige gaver man kan bestille. Jeres kundeservice er super flinke over mail. Men der hører rosen også op. man venter en hel dag med at få et svar. Og intet nummer at ringe på. Derudover kan radbag ikke svare på om ens bestilling er korrekt med hensyn til indgravering på de produkter man har bestilt da de har forladt jer og ligger hos en anden. Det er ikke helt godt nok. Jeres lange svartid og manglende hjælp ville kunne få mig til ikke at bestille hos jer igen da de for mig er vigtige når jeg vælger steder at bestille fra.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for radbag.dk/

Filter 
Sortering Nyeste først 
(8)
(5)
 Verificeret anmeldelse
for 12 dage siden
Printet er der og er sjovt!, men strømpen har en underlig stor form. Den passer ikke i den størrelse jeg havde valgt. Det er mere en fodboldstrømpe, så stor er den. Jeg havde forventet en Alm strømpe til en str. 43.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. nov. 2022
Skriv på dansk.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
4. okt. 2022
Jeg er virkelig tilfreds med de produkter jeg bestilte virkelige fede personlige gaver man kan bestille. Jeres kundeservice er super flinke over mail. Men der hører rosen også op. man venter en hel dag med at få et svar. Og intet nummer at ringe på. Derudover kan radbag ikke svare på om ens bestilling er korrekt med hensyn til indgravering på de produkter man har bestilt da de har forladt jer og ligger hos en anden. Det er ikke helt godt nok. Jeres lange svartid og manglende hjælp ville kunne få mig til ikke at bestille hos jer igen da de for mig er vigtige når jeg vælger steder at bestille fra.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
30. sep. 2022
God hurtig levering. I kan blive bedre til at svare på mails fra kunder, jeg skrev 2 gange over flere dage, før jeg fik svar og venter igen nu på svar og udbetaling.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
26. jun. 2022
Altså god service, men ærgerlig oplevelse. Bestilte en chokoladegaveæske til min mand til fars dag (3 chokolade-værktøj) og det ene var gået i stykker ved ankomst. Havde ikke åbnet pakken før selve dagen for at pakke den ind, og forsøgte efterfølgende at oprette en reklamation, men linket virkede aldrig på min telefon og opgav..
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
20. jun. 2022
Vi har bestilt hos dem 2 gange nu og begge var til fødselsdagsgaver. Pakkerne kom efter forventning og de så fine ud. Eneste grund til 4 stjerner var at chokoladen ikke så indbydende ud. For man kunne godt se at de nærmede sig holdbarhedsdatoen. Men de skal nok blive spist alligevel. Det er bare de der hvide sukkerkrystaller som dannes på chokolade.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. jun. 2022
At I gav besked om at det var forsinket
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. jun. 2022
Børnene gav min mand denne her. Han blev glad, men jeg synes godt graveringen kunne have været noget dybere. Er bange for at den del hvor der står “Vores far kan fixe alt” kunne gå hen og forsvinde med tiden, da den ikke er ret tydeligt allerede nu.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
9. jun. 2022
Sjov og vellignende produkt. Billedet var godt lavet, men kvaliteten af sokkerne er virkelig dårlige. Efter blot et par timer var det helt fnulret og ser allerede meget brugte ud efter kun at have været brugt en enkelt gang.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
30. maj 2022
Hurtig levering og rigtig fine ting Bestilte to starin lys med stjernetegn på, hvor det ene klistermærker desværre sad lidt skævt så det måtte jeg pille af og rette selv, men ellers var de andre ting lige som de skulle være Øl krus med navn på er rigtig flot (står på glasset og er ikke et klistermærke) og sokker med billeder på er meget sjove :) Alt i alt er jeg rigtig tilfreds 😁👍
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. maj 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. apr. 2022
Mange forskellige og sjove varer man selv kunne gøre personlige. Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
12. apr. 2022
Hurtig levering, dog var der sømfejl i fuglehuset, hvilket der ikke burde være til den pris
Anmeld en anmeldelse