Fiyo.dk/
Anmeldelser:

212 anmeldelser i de sidste 12 måneder355 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
Sortering  
Nyeste først
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
10. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fik en hurtig og god behandling da jeg købte en ny telefon
Anmeld en anmeldelse
9. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super god betjening og hurtig levering til døren
Anmeld en anmeldelse
7. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering Brugt jer før og der havde jeg samme oplevelse.
Anmeld en anmeldelse
6. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Okay leveringstid
Anmeld en anmeldelse
6. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super hurtig levering og perfekt produkt
Anmeld en anmeldelse
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Virkelig hurtig levering og varen var den rigtige
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

Tilfredsstillende levering.

Bestilling søndag, levering mandag, produkt som forventet.
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
29. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
29. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
26. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

Levering som lovet.

Varen ankom som lovet og passer til maskinen, som lever videre.
Anmeld en anmeldelse
22. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det som jeg har købt er ikke det som i har sendt - I har sendt alm støvsugerslange og det som jeg bestilt var en forlænger slange, så det er jeg ikke tilfreds med.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
22. mar. 2024
Hej Kim, tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med det produkt, du har modtaget. Vi vil gerne beklage denne ulejlighed. Vi forstår, hvor vigtigt det er at modtage det korrekte produkt, og vi vil gerne gøre dette rigtigt. Kontakt os venligst på info@fiyo.dk. Vi står klar til at hjælpe dig. Endnu en gang vores undskyldning, og vi håber, at vi kan løse dette hurtigt. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
22. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt og lige det jeg skulle bruge til god pris 👍
Anmeld en anmeldelse
16. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
I skriver på jeres hjemmeside at den købte mælkeskummer passer til Simens EQ3 S100. Den passer ikke til denne kaffemaskine den sidder skævt og falder nemt af, så at den passer til denne maskine er lidt af en tilsnigelse. Jeg er i alt fald ikke tilfreds.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
18. mar. 2024
Hej Dorthe, tak for din anmeldelse. Hvor er det en skam, at du ikke er tilfreds. Jeg har sendt en mail til dig for at se om vi har nogle forkerte oplysninger på hjemmesiden og for at finde den rigtige vare til dig. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
13. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det var mega fedt at bestille hos jer tror der manglede en lille o-ring men pyt den fik jeg fat i . Så ikke sidste gang jeg bestiller hos jer 🙂 Mvh. Thor hattesen
Anmeld en anmeldelse
13. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse