Fiyo.dk/
Anmeldelser:

212 anmeldelser i de sidste 12 måneder355 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
Sortering  
Nyeste først
21. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
God kvalitet, og top pris
Anmeld en anmeldelse
21. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig forsendelse
Anmeld en anmeldelse
21. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt var godt
Anmeld en anmeldelse
21. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg kan godt lide den hurtige betjening som i leverede.
Anmeld en anmeldelse
19. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
18. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
17. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Blandet oplevelse

God hjemmeside, lang leveringstid. Prisen var ok, men heller ikke mere!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
15. maj 2024
Hej Per, læs venligst min anmeldelse på din hjemmeside. Vi forstår, at de levertid længere var, da du havde gehoopt, og vi tilbyder vores oprechte undskyldninger for det ubehagelige. Groetjes Dimitri kunderservice Fiyo.
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Er meget tilfreds med udvalg priserne og leveringen. Det var første gang jeg bestilte, men i hvertfald ikke sidste gang
Anmeld en anmeldelse
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Fin hjemmeside, men lang leveringstid med GLS fra Holland - 4 arbejdsdage. Det burde I måske gøre opmærksom på ved bestilling, hvis jeg havde vidst det havde jeg valgt en anden leverandør
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
15. maj 2024
Hej Peter, læs venligst din anmeldelse på denne hjemmeside. Vi forstår, at de levertid længere var, da du havde gehoopt, og vi tilbyder vores oprechte undskyldninger for det ubehagelige. Groetjes Dimitri kunderservice Fiyo.
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
13. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
12. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
God service og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
11. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Super god betjening og hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
10. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering og varer der fuldt ud svarer til det forventede
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Super service
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
7. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Den er i top
Anmeld en anmeldelse
7. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Ok pris, hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse