Fiyo.dk/
Anmeldelser:

212 anmeldelser i de sidste 12 måneder355 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
22. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte fejlagtigt 2 ordre , denne fejl blev hurtigt rettet , efter henvendelse . Selve ordren kom hurtigt . Så alt i alt , en rigtig service . M.v.h . Werner
Anmeld en anmeldelse
18. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering til døren. Jeg følte mig heletiden velinformeret og derfor synes det har været super god service, pris og hurtig levering endda lige til døren.
Anmeld en anmeldelse
LG
Louise G.
Ålsgårde
26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fin oplevelse og perfekt vare

Jeg købte en mælkeskummer til min Lattisima One. Jeg var utålmodig, for ja jeg kunne ikke få min elskede kaffe, suk. Leveringen var hurtig og alt fint.
Anmeld en anmeldelse
20. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Absolut billigste netpris!!

fiyo var dem, der kunne sælge mig netop den varer jeg søgte, til nettets absolut BILLIGESTE pris!!! Dertil fik jeg varen lev. overraskende hurtig!
Anmeld en anmeldelse
TW
Tom w.
Kastrup (Denmark)
15. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
God intuitiv hjemmeside, priser der svare til kvaltet, hurtig levering. Købte reservedele til Airfreyer DeLonghi Multifry
Anmeld en anmeldelse
19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det er billigt og meget nemt. Jeg kan varmt anbefale at handle her, god varebeskrivelse og original kenwood produkter.
Anmeld en anmeldelse
28. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Nemt og ligetil.

God hjemmeside. Nem bestilling. Hurtig pakning og afsendelse. Pris ? - ok Godt tilfreds. Handler gerne igen.
Anmeld en anmeldelse
22. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg havde lagt en besked om at lægge pakken ved døren men der stod (det må vi ikke) det er bestemt ok
Anmeld en anmeldelse
12. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Super service og hurtig hjælp til retur af vare. Nu mangler jeg bare penge retur. Hilsen Gitte
Anmeld en anmeldelse
21. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte en varer på hjemmesiden og fik min varer 2 dage efter. Absolut god kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
14. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
tjekke om varen er sendt , så jeg ikke selv skal finde ud af hvor pakken er i systemet
Anmeld en anmeldelse
31. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Købt nogle holder til ovnen, 2 var defekte reklamerede og fik hurtigt sendt nye 👍
Anmeld en anmeldelse
3. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Jeg kan godt lide at I sælger…reservedele

Jeg kan godt lide at I sælger reservedele så man kan bruge sine ting længere.
Anmeld en anmeldelse
19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det kørte bare på skinner og meget hurtig levering. Kunne ikke gå bedre
Anmeld en anmeldelse
27. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Er tilfreds med både bestilling og levering. Varerne var som beskrevet.
Anmeld en anmeldelse
18. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fin service, fik desværre en glaspladen for stor. Fin retur service
Anmeld en anmeldelse
6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
I var hurtige til at reagere. Rigtig god service,som blev overholdt
Anmeld en anmeldelse
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Særdeles hurtig betjening af forsendelse, og varen passede perfekt.
Anmeld en anmeldelse
5. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Nemt og bekvemt

Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
15. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Leverancen var OK, men skålen passede ikke til maskinen, ØV
Anmeld en anmeldelse