Fiyo.dk/
Anmeldelser:

212 anmeldelser i de sidste 12 måneder355 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
17. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

NUL STJERNER til jiyo

NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
17. jan. 2024
Hej Hanne,Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Da din ordre ikke kunne leveres og/eller ikke blev afhentet på et afhentningssted, blev den automatisk returneret til os. Det er ikke muligt at gensende ordren. Når pakken er tilbage hos os, vil ordren blive annulleret og beløbet refunderet. Ønsker du stadig at modtage ordren, kan du afgive en ny ordre via vores hjemmeside.Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
9. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Køber et produkt til en støvsuger, som viser sig ikke at passe til nogen ting. Vil koste ca 60 kroner at sende retur og har givet 235 kr. Så det kan næsten ikke svare sig at sende retur.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
10. aug. 2023
Hej Bert, tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du ikke er tilfreds med returneringen af ​​et produkt. det eneste vi trækker fra er købsprisens fragtomkostninger Vi tilbagefører resten af ​​købsbeløbet til den konto der er brugt til betaling. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
22. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Dårligt bestillingsprogram

Jeg prøvede umiddelbart efter min bestilling at annullere den. Det kunne ikke lade sig gøre. Fiyo er bare en stråmand for et hollandsk internetfirma.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
24. jul. 2023
Tak for din tilbagemelding. Hvor er det ærgerligt, at ordren ikke længere kunne annulleres. Vi har allerede instrueret GLS om at returnere pakken til vores lager og antage, at pakken snart vil ankomme til vores lager. Vi sender derfor en bekræftelse på modtagelsen på e-mail. Endnu en gang undskyld ulejligheden. Venlig hilsen Susan Kundeservice Fiyo
7. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Motorhoved Dyson V6 blev købt da Dyson havde udsolgt. Samme pris. Larmer mere - dårlige lejer ? Men fungerer fint.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
9. jan. 2024
Tak for din anmeldelse og komplimentet. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med os. Det er vi glade for at høre! Vi sætter stor pris på, at du har gjort dig den ulejlighed at give os besked. Vi ser frem til den næste ordre! Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
22. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har sendt varer retur, da den ikke kunne bruges. Afventer at få mine penge retur
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
24. jan. 2024
Hej Else, tak for din besked. Hvor er det en skam, at du ikke er helt tilfreds. En retur fra Danmark kan tage 2 til 3 uger, og det er faktisk lang tid. Vores undskyldninger. Så snart vi modtager en besked om, at din pakke er ankommet til vores lager, giver vi dig besked. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
19. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået min pakke. Det pakke nummer i har sendt til mig findes ikke
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
23. jan. 2024
Hej Hans, tak for din anmeldelse Hvor er det ærgerligt at høre, at du er så utilfreds. Jeg har lige sendt dig en mail om din ordre. Denne er allerede leveret til en GLS pakkeshop d. 17-01. Du kan stadig afgive din ordre der. at hente. Jeg håber, jeg har informeret dig tilstrækkeligt. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
2. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Har modtaget forkerte varer og skrevet…haloooooo?

Har modtaget forkerte varer og skrevet til jer 2 gange uden tilbagemelding.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
3. nov. 2023
Hej Erkan, tak for din anmeldelse. Hvor er det irriterende at produkterne ikke passer. Jeg har sendt dig en mail med nogle spørgsmål. Svar venligst på denne e-mail så godt du kan. Jeg kan så undersøge, hvor det gik galt. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
4. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg modtog en helt forkert vare - og fejlen er ikke rettet endnu!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
5. sep. 2023
Hej John, tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har modtaget den forkerte del. Det løser vi selvfølgelig for dig. Min kollega har sendt dig en e-mail med et par spørgsmål. Det har vi desværre ikke fået svar på. Så snart vi har fået svar, kan vi tage affære. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
14. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Sæt venligst en label med........
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
14. dec. 2023
Hej Birgitte, tak for din anmeldelse. Jeg forstår det bare ikke. Det er bedst at sende en mail til info@fiyo.dk. Jeg kan godt lide at høre fra dig. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
30. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I kan sætte gang i mine ordrer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
30. aug. 2023
Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Ifølge transportørens oplysninger er din ordre allerede blevet leveret. Hvis du ikke har modtaget en pakke på trods af dette, bedes du kontakte vores kundeservice. Beklager ulejligheden. Venlig hilsen Susan Kundeservice Fiyo
11. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
meget langsom levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
12. jul. 2023
Hej Ole, tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du er skuffet over leveringen. På grund af den verdensomspændende knaphed på råvarer kæmper fabrikkerne af forskellige mærker med et efterslæb i produktionen. Din ordre blev desværre forsinket på grund af dette. Vores dybeste undskyldning for ulejligheden. Venlig hilsen, Dimitri Fiyo kundeservice.